16 AUG Releasefest – ATROPOS DOCTRINA

LINKÖPING Releasefest med VANHELGD
Vi går ner i källaren rekordtidigt detta år, redan den 16:e Augusti drar vi till med releasefest. Det regnar garanterat denna kväll så notera.
”I mitten av juli släpper svenska VANHELGD sitt gravjordsstinkande sjätte studioalbum, ATROPOS DOCTRINA. Fredagen den 16e augusti är det releasefest och livepremiär för det mesta av materialet på Palatset i Linköping med MAIM som special guest.

VANHELGD spelar undergångssvärtad dödsmetall med inslag av nordiskt vemod. På det nya albumet ATROPOS DOCTRINA har man grävt ännu djupare i sin egensinniga version av den svenska dödsmetallen med texter uteslutande på svenska.

MAIM har kompromisslöst levererat dödsmetall av den gamla skolan sedan 2006. Med tre likdoftande album och en ep i bagaget garanteras ölspill och whiplashskador på Palatset. Mycket välkomna till en stenhård kväll// Hell Yeah RC Crew

BILJETTER

You may also like